Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Κυριακή στο Στέκι

Φώτο: Γιώργος Τσιόρβας
Και σήμερα το Στέκι Αλληλεγγύης (Τηλεφάνους 12) είναι ανοικτό. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε να ανταλλάξουμε, να πάρουμε ή να φέρουμε, ρούχα, παπούτσια, βιβλία, CD, αλλά και μικροδώρα.  Από τις 11.00 το πρωί, ως τη 1.00 το μέσημέρι.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σας περιμένουμε και στο Στέκι

Κανονικά θα λειτουργήσει το Στέκι Αλληλεγγύης  (Τηλεφάνους 12)  αυτό το Σαββατοκύριακο (11.00-13.00), παράλληλα με τις εκδηλώσεις στη γειτονιά μας. Σας περιμένουμε όλους για να συζητήσουμε , να χαρίσουμε και να ανταλλάξουμε πράγματα και να μιλήσουμε για τα χρόνια που έρχονται.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Κλειστό σήμερα το Στέκι, λόγω εκλογών

Σήμερα το Στέκι Αλληλλεγγύης της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνος (Τηλεφάνους 12) θα παραμείνει κλειστό. Χθες όμως Σάββατο, για μια ακόμη φορά υπήρξε σημαντική προσφορά σε είδη, από ρουχισμό έως και γυναικεία αξεσουάρ και κόμικς, αλλά ταυτόχρονα και προσφορά σε ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και τρόφιμα.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο το Στέκι Αλληλεγγύης θα λειτουργήσει κανονικά όμως χρειαζόμαστε ξανά τη βοήθεια σας.  Υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα, αλλά και για εθελοντική εργασία. Θα τα ξαναπούμε.
Καλή ψήφο.